Teodora Teodora Teodora Teodora Teodora Teodora
  •  Sindrom Down
  • Evenimente
  • Servicii
  • Proiecte
  • Linkuri
  • Sprijin
  • Albume
  • Contact
Servicii

Home

Interventie timpurie

Kinetoterapie

Meloterapie

Dobandirea deprinderilor de existenta

Consiliere pshihologica

Servicii educationale

Terapia ocupationala

 

Cautare

Cum pot sprijini

CAMPANIA LOTS OF SOCKS 2014

Dragi prieteni, Vă invităm să participaţi şi în anul 2014, împreună cu noi la campania mondială “LOTS OF SOCKS”, lansată de Down Syndrome International. LOTS OF SOCKS este o campanie simplă şi distractivă, care urmăreşte să facă oamenii să vorbească despre Ziua Mondială pentru Sindromul Down, în 21 martie. În scopul unificării mondiale, Down Syndrome International produce şosete speciale pentru...

Prevederea doi la suta

Decide ca 2% din impozitul datorat statului sa fie directionat catre ALDO-CET   Va multumim!    Legea 2% reprezintă pentru noi o oportunitate, iar pentru voi reprezintă ocazia de a susţine normalizarea vieţii persoanelor cu sindrom Down şi cu alte dizabilităţi intelectuale.   ...


Evenimente

Ziua Mondială a Persoanelor cu Sindrom Down, 21 martie 2015

Seminar transnational Craiova octombrie 2012

  “Posibilităţi...

Abilitati artistice

Performante artistice


Buletin informativ
Doriti sa primiti ultimele noutati?
Abonati-va!

Servicii educationale

   Centrul Educaţional Teodora oferă servicii educaţionale persoanelor cu dizabilităţi de învăţare, cu vârsta peste 4 ani. Serviciile noastre educaţionale se bazează pe conceptele învăţării non-formale şi învăţării pe parcursul vieţii.
  
   Scopul interveţiei noastre este formarea, menţinerea şi exersarea abilităţilor de receptare a mesajului oral şi scris; de exprimare orală şi scrisă; şi de comunicare independentă. Intervenţia noastră se efectuează în baza unui plan individual, monitorizându-se în dosarul personal.
  
   Principalele arii tematice sunt: şcoala, familia, sănătatea, viaţa independentă, mijloacele de transport, elemente de biologie, zoologie, geografie, istorie, deprinderi morale şi civice, Aplicând conţinuturi practice şi ştiinţifice lucrăm pentru dezvoltarea, menţinerea şi reactualizarea proceselor şi funcţiilor cognitive.
  
   In funcţie de vârsta biologică, abilităţile existente, capacitatea de exprimare verbală şi non-verbală, beneficiarii noştri sunt repartizaţi într-una din următoarele grupe: „năzdrăvanii”; „zgomotoşii” sau „creativii”.
   Lucrăm cu preşcolari şi şcolari înscrişi în sistemul public de învăţământ pentru spijinirea procesului instructiv-educativ şi pentru ca aceştia să-şi însuşească noţiunile de bază şi să-şi efectueze temele solicitate la clasă.
Lucrăm cu tineri care au absolvit sau nu o anumită formă de învăţământ pentru ca aceştia să-şi menţină şi să-şi dezvolte cunoştinţele generale de educaţie.


Copyright© 2018. Designed by aRealWeb