Teodora Teodora Teodora Teodora Teodora Teodora
  •  Sindrom Down
  • Evenimente
  • Servicii
  • Proiecte
  • Linkuri
  • Sprijin
  • Albume
  • Contact
Despre noi

Home

Sponsori

Parteneri

Articole

Misiune

Istoric

 

Cautare

Cum pot sprijini

CAMPANIA LOTS OF SOCKS 2014

Dragi prieteni, Vă invităm să participaţi şi în anul 2014, împreună cu noi la campania mondială “LOTS OF SOCKS”, lansată de Down Syndrome International. LOTS OF SOCKS este o campanie simplă şi distractivă, care urmăreşte să facă oamenii să vorbească despre Ziua Mondială pentru Sindromul Down, în 21 martie. În scopul unificării mondiale, Down Syndrome International produce şosete speciale pentru...

Prevederea doi la suta

Decide ca 2% din impozitul datorat statului sa fie directionat catre ALDO-CET   Va multumim!    Legea 2% reprezintă pentru noi o oportunitate, iar pentru voi reprezintă ocazia de a susţine normalizarea vieţii persoanelor cu sindrom Down şi cu alte dizabilităţi intelectuale.   ...


Evenimente

ZIUA MONDIALA PENTRU SINDROMUL DOWN 2014

Dragi prieteni, 21 martie 2014 înseamnă cea de a noua aniversare a Zilei Mondiale pentru Sindromul Down şi în fiecare an creşte numărul persoanelor cu sindrom Down, aparţinătorilor şi simpatizanţilor lor care se implică în acţiuni ce marchează această zi în întreaga lume.  Şi totuşi, mai avem atât de multe de făcut împreună. ALDO-CET...

Parteneriatul nostru cu autoritatile publice locale

În contextul Anului European al Cetăţeanului 2013, Municipalitatea Băileşti a invitat Asociaţia Langdon Down Oltenia Centrul Educaţional Teodora (ALDO-CET) să  participe la elaborarea strategiei de dezvoltare locală şi la elaborarea noilor programe de politici de coeziune 2014-2020. ALDO-CET a organizat...

Luna martie 2012 a fost luna constientizarii nationale a sindromului Down

Cunoastere si recunoastere Luna martie 2012 = 31 de zile in care persoanele cu sindrom Down din Romania au cerut RESPECT Cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down în România s-au organizat 27 de evenimente, s-a...


Buletin informativ
Doriti sa primiti ultimele noutati?
Abonati-va!

Sponsori

   Cei mai importanţi sponsori şi donatori ai noştri sunt:
   - S.C. GROSBI IMPEX SRL a sponsorizat activităţile desfăşurate de şi împreună cu copiii şi tinerii beneficiari ai Centrului Educaţional Teodora.

   - BETAFENCE Sp.z.o.o. Polonia care a sponsorizat Centrul Educaţional Teodora cu plasa, stâlpii, porţile de acces, accesoriile şi lucrările de instalare şi montare a împrejmuirii curţii exterioare a centrului.
   - Stichting Up with Down Olanda care a sponsorizat Centrul Educaţional Teodora cu un spatiu de joacă special proiectat pentru persoane cu dizabilităţi intelectuale, fabricat de către Lappset Finlanda conform ultimelor tehnologii şi standarde de calitate în vigoare în anul 2010.
   - Fundaţia Sensiblu România care prin campania „Fii cu inima alături de copii” a contribuit la amenajarea spaţiului de joacă cu leaganele şi echipamentele speciale pentru dezvoltarea echilibrului şi a încrederii de sine.
   - Stiching Up with Down Olanda care a sponsorizat amenajarea spaţiului verde al Centrului Educaţional Teodora.
   Vă mulţumim!
   Mulţumim sponsorilor care au contribuit an de an la organizarea serbărilor noastre de Crăciun.

Puteţi sprijini activitatea noastră prin:

   1. Incheierea în formă scrisă a unui contract de sponsorizare.
   Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:
   1. este în limita a 3% din cifra de afaceri;
   2. nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.
   Dacă îndepliniţi aceste condiţii, vă rugăm să ne contactaţi pentru a stabili împreună detaliile contractului de sponsorizare.
   Noi vom promova numele sponsorului pe pagina noastră web şi pe alte materiale agreate de acesta.
   Vă mulţumim!

   2. Dobândirea calităţii de membru susţinător al Asociaţiei Langdon Down Oltenia Centrul Educaţional Teodora.
   Dacă dumneavoastră consideraţi utilă munca depusă de noi împreună cu şi pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale, şi în special persoanele cu sindromul Down, vă invităm să deveniţi membri susţinători ai asociaţiei noastre. Aceasta înseamnă să completaţi formularul nostru de contact postat pe pagina noastră web, după care veţi primi o cerere de dobândire a calităţii de membru susţinător, prin care vă luaţi angajamentul să susţineţi activităţile noastre prin plata unei contribuţii minime în valoare de 50 lei.
   In funcţie de disponibilitatea financiară a fiecăruia, puteţi sprijini activităţile noastre depunand drept contribuţie orice suma de bani in contul RO21RNCB0135018910250001 deschis la Banca Comercială Română – Agenţia Băileşti.
   Vă mulţumim!

   3. Donaţia
   Potrivit articolului 801 din Codul Civil, donaţia este un contract solemn prin care o parte, numită donator, cu intenţie liberală îşi micşorează irevocabil patrimoniul sau în favoarea celeilalte părţi, numită donatar, fără a urmări de la aceasta o contraprestaţie.
   Donaţia reprezintă trecerea unor valori dintr-un patrimoniu în altul fără echivalent, cu intenţia de a face o donaţie. Această intenţie, se concretizează prin încheierea unui contract de donaţie, în forma şi în condiţiile prevăzute de lege.
   Trebuie făcută precizarea că donaţia – ca varietate a contractelor cu titlu gratuit – reprezintă o liberalitate, deoarece are ca efect micşorarea patrimoniului donatorului cu bunul donat, spre deosebire de contractele dezinteresate cu ar fi: comodatul, mandatul sau depozitul cu titlu gratuit, prin care nu se micşorează patrimoniul celui care procură altuia un folos, motiv pentru care acestea din urmă nu sunt supuse regulilor de fond şi de formă prevazute pentru donaţii.
   Noi vom promova numele donatorului pe pagina noastră web şi pe alte materiale agreate de acesta.
    Vă mulţumim!


Copyright© 2018. Designed by aRealWeb